به گزارش میراث آریا، محمدحسن اسدی در آیین روز جهانی صنایع دستی که به میزبانی اداره کل میراثفرهنگی فارس برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیتهای بی شماری در حوزه صنایع دستی وجود دارد و هنرمندان و صنعتگران این هنر با عشق و هنر در حال فعالیت هستند، افزود: هنرمندان صنایع دستی تمام زندگی خود را صرف ساخت یک محصول هنری میکنند.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه شیراز دارای مزیتهای مختلفی است و با یک جمعیت دو میلیون نفری هم در عرصه داخلی و خارجی صاحب نشان و نام است، افزود: کلانشهر شیراز در چهار دوره به عنوان پایتخت سیاسی کشور بوده است که آخرین دوره آن به زندیه باز میگردد.
اسدی با بیان اینکه اکنون وظیفه سنگینی بر دوشمان قرار دارد، خاطرنشان کرد: در شهرداری شیراز یک بازارچه صنایع دستی در هسته مرکزی این کلانشهر و در بافت تاریخی و فرهنگی تحت عنوان بازارچه هنر با بیش از ۶۰ غرفه در دستور کار قرار گرفته که برای تسریع در روند ساخت آن از معاون صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی میخواهیم که قرارداد این بازارچه هر چه سریعتر در راستای رونق اقتصاد صنایع دستی منعقد شود.
شهردار شیراز راهاندازی مدرسه هنر، ساخت تندیسی از هنرمندان پیشکسوت صنایع دستی و … را از اقدامات شهرداری شیراز در راستای شهر جهانی صنایع دستی ذکر کرد و گفت: هنرمندان صنایع دستی نیازمند حمایت بیشتر هستند.
اسدی تصریح کرد: فضاها و بسترهای سودآوری اقتصاد صنایع دستی فراهم شود، چرا که امروز برخی از اساتید صنایع دستی دیگر توان فعالیت ندارند.
او همچنین اعلان کرد که شهرداری شیراز در راستای وظایف ذاتی خود و تحقق قطب گردشگری، احیای پروژه زندیه(احیای میدان توپخانه، دیوانخانه و نقارهخانه) پس از ۲۵ سال را در دستور کار قرار داده و طی هفتههای آتی با حضور مسئولان استانی و کشوری آغاز خواهد شد.
شهردارشیراز همچنین از بهرهبرداری سالن استاد امین تارخ کمتر یکماه دیگر با ۷ سالن و هزار صندلی خبر داد و گفت: دانشنامه و سمفونی شیراز نیز آغاز شده است.
شهردار شیراز در خاتمه سخنانش از در دستور کار قرار گرفتن ۵ پروژه زیرساخت گردشگری خبر داد و گفت: علمیات اجرایی پارک آبی، آکواریوم و تله کابین آغاز شده است.
اسدی خاطرنشان کرد: مطالعات شهر بازی نیز تمام شده و باغ پرندگان در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما